J.C. Cleaning Service

De Cleaning Service voor Pijnacker-Nootdorp, Zuid-Holland en daarbuiten. 

Voor meer informatie of contact

Professionele Schoonmaakdiensten voor Bedrijfsruimtes en Kantoren

J.C. Cleaning Service is uw betrouwbare partner voor professionele schoonmaakdiensten voor bedrijfsruimtes en kantoren in Zuid-Holland. Wij begrijpen dat een schone werkomgeving niet alleen de productiviteit bevordert, maar ook een positieve indruk achterlaat bij medewerkers en klanten.

Onze Diensten:

Kantoorruimtes: Wij streven naar het handhaven van een brandschone kantooromgeving. Onze schoonmaakexperts nemen alle aspecten van uw kantoorruimtes onder handen, inclusief bureaus, vergaderruimtes en gemeenschappelijke zones, om een gezonde en prettige werkomgeving te waarborgen.

Sanitaire voorzieningen: Een hygiënische sanitaire ruimte is van essentieel belang voor het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. Wij zorgen voor regelmatige en grondige reiniging van toiletruimtes en andere sanitaire voorzieningen.

Vloeronderhoud: Van tapijt tot harde vloeren, wij bieden professioneel vloeronderhoud om een representatieve uitstraling te behouden en de levensduur van uw vloerbedekking te verlengen.

Waarom J.C. Cleaning Service?

  • Aanpasbare Schoonmaakschema's: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij flexibele schoonmaakschema's die passen bij de specifieke behoeften en openingstijden van uw bedrijf.

  • Kwaliteit en Professionaliteit: Ons team van hoogopgeleide schoonmaakprofessionals streeft naar de hoogste standaarden in kwaliteit en professionaliteit. U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijfsruimtes in goede handen zijn.

  • Milieuvriendelijke aanpak: We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -methoden om niet alleen een schone, maar ook een duurzame werkomgeving te waarborgen.

Vertrouw op J.C. Cleaning Service om uw bedrijfsruimtes en kantoren in optimale staat te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek hoe wij uw zakelijke omgeving kunnen verbeteren.

Voor een offerte op maat of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier

Buiten schoonmaak

Met de schoonmaak buiten maken we onder andere alle overhead deuren en damwanden schoon. Hierdoor krijgt uw pand weer een frisse en uitnodigende uitstraling. 

Binnen schoonmaak

Voor de schoonmaak binnen kunnen we van alles voor u doen, van tapijtreiniging tot vloeren in de was zetten. Graag bespreken we alle mogelijkheden persoonlijk met u door, om een voorstel op maat te bieden.

Periodieke schoonmaak

Wij bieden ook periodieke schoonmaak van uw ruimte of pand. Dit kan al op dagelijkse of wekelijkse basis. De exacte aanpak op maat bepalen we samen met u. 

Onze projecten